Bakos Siklodi Attila 0722 463 046

Gradina

Stancarie

Toate imaginile prezentate sunt proprietatea intelectuală a Green Vision, reprezentând lucrări de amenajare realizate de echipa acestei firme.

Despre noi

Prezentare

Green Vision  este infiintat in 2006 de un peisagist cu 14 ani de experienta in domeniu. Pana in prezent am executat peste 120 de gradini private, aproximati 15-20 de hectare de teren industrial si 9 lucrari comerciale. In toti acesti ani am dobandit seriozitate in abordarea proiectelor si am incercat sa creem gradini sau spatii verzi la un standard cat se poate de  ridicat.

Ce este de facut?

1. Proiectare: Totul porneste de la un proiect bun. Dar se stie ca dupa o constructie se ajunge din punct de vedere financiar la fundul sacului. Tocmai din aceasta cauza, cand se aloca bugetul pentru constructie este necesar si util sa se cuprinda in buget si partea de proiect al gradinii sau zonei verzi. Daca parcurgeti etapele prezentate la "PROIECTARE grădini si spatii verzi", va veti convinge cat de important este proiectul, deoarece în final veti primi si un deviz estimativ ce cuprinde costul amenajarii gradinii sau a zonei verzi. Astfel va veţi putea aloca bugetul corespunzator pentru investitia pe care doriti sa o realizati si nu veti ajunge in situatia de a nu reusi, sau de a reusi doar partial amenajarea dorita a gradinii.

2. Amenajare: Amenajarea unei gradini este un proces indelungat de etape. La baza unei amenajari profesionale sta insasi proiectul. Daca aveti in posesie un proiect performant deja sunteti pe drumul cel bun. Dar totusi pentru realizarea amenajrii aveti nevoie de o echipa care are cunostinte in domeniu.

3. Intretinere: Daca doriti sa aveti o gradina intretinuta in mod profesional este bine sa stiti de la bun inceput ca o intretinere nu inseamna numai tuns gazon si smulse niste buruieni. Daca parcurgeţi etapele prezentate la "INTRETINERE gradini si spatii verzi", va veti convinge cat de complexa este intretinerea unei gradini sau spatiu verde.